Please turn on javascript in your browser to play chess.
Help Forum

Help Forum

  1. Standard member rhb
    Ginger Scum
    20 Aug '07 16:56
    You've broke the forums a little bit. Please fix them.

    If I can be of any further assistance, please don't hesitate to contact me.

    Kind regards.

    rhb
  2. Standard member Phlabibit
    Mystic Meg
    20 Aug '07 16:58
    Originally posted by rhb
    You've broke the forums a little bit. Please fix them.

    If I can be of any further assistance, please don't hesitate to contact me.

    Kind regards.

    rhb
    Nothing says love like a blank white page.

    P-
  3. Subscriber Russ
    RHP Code Monkey
    20 Aug '07 17:02
    Where, what? Link? PM me.

    -Russ
  4. 20 Aug '07 17:13
    Originally posted by Russ
    Where, what? Link? PM me.

    -Russ
    I have sent feedback.
  5. 20 Aug '07 17:20
    Originally posted by Nordlys
    I have sent feedback.
    I forgot to mention in my feedback that clicking "Post" now leads me to a blank page almost every time (the post gets through fine, though). This only started happening today.
  6. Standard member rhb
    Ginger Scum
    20 Aug '07 17:22
    Originally posted by Russ
    Where, what? Link? PM me.

    -Russ
    My glamorous assistant Noodles is on the case.
  7. Standard member Phlabibit
    Mystic Meg
    20 Aug '07 18:03 / 1 edit
    Originally posted by rhb
    My glamorous assistant Noodles is on the case.
    Help Test.

    If you post, and wait on the page for someone else to post (you can't know, but it happened to me) if you hit refresh you get the blank page.

    You also get the blank page when editing, and the text doesn't always stick (as was the case here before this edit)

    Seems first post on page 2 doesn't show up until someone else posts. (see my bump in chess forum / Retarded)

    P-
  8. Standard member rhb
    Ginger Scum
    22 Aug '07 16:23
    the post count column is labeled "last post" as is the next column, showing the time of the last post.

    one of these should be change - probably the former.
  9. 22 Aug '07 16:26
    Originally posted by Nordlys
    I forgot to mention in my feedback that clicking "Post" now leads me to a blank page almost every time (the post gets through fine, though). This only started happening today.
    I was also getting the blank page when I moved. My settings dictate that it would take me back to My Games. I haven't seen the issue today.