Please turn on javascript in your browser to play chess.
Help Forum

Help Forum

  1. 21 Aug '07 18:59
    ERROR V2 RHP Secure authentication query failed.
    Sorry, an error occurred. Please report this problem.

    this is what I've been getting for the last hour when I try to click on "games waiting" or "my games"

    Anyone else getting this message? And what am I supposed to do about it?
  2. Subscriber coquette
    Already mated
    21 Aug '07 19:00
    it's been glitchy the last couple of days, i think it will all get better soon
  3. 21 Aug '07 19:33
    STILL MESSED UP!!!
  4. Subscriber Russ
    RHP Code Monkey
    21 Aug '07 19:57
    Originally posted by Jameshizzle
    STILL MESSED UP!!!
    Do you mean you keep receiving that error?

    -Russ
  5. Subscriber KingDavid403
    King David
    22 Aug '07 10:14 / 1 edit
    Originally posted by Russ
    Do you mean you keep receiving that error?

    -Russ
    Yes, I also.
    I also was having problems signing in to RHP. And then going from page to page on RHP it would sign me out of RHP. And then it would take me two or three times to get signed back in. But this seems to have cleared up for the last 24 hours or so.

    My computer security system keeps giving me a warning also, "saying that this site's certifcate is up to date, and that it is a trusted site, But that the site user name does not match the site server name, or something like that.
    This also has seemed to stop about 24 hours ago, the warning was comming up a few times a day, for a couple days there.
    I've never had this happen before until the last couple days when a few other problems have come up on this site. Nothing big really. just little things.
  6. 22 Aug '07 12:34
    Two days ago I challenged a friend, and the game appeared in 'My Games' but instead of the usual (example follows):

    Game Id Opponent Alert Action Move Last Move Action Time Game Name
    3944926 beker Your Move 1 Aug 22 2007 00:56 info log 2d 10h 29m

    it showed:
    3944926 n/a

    that's it, nothing more. After two halfmoves, it looked normally, EXCEPT that in the 'Opponent' field it still showed 'n/a', so I deleted the game and created it again. The game didn't appear in my friend's inbox at all.
    Now he has a very similar problem - he wants to delete a game just started, but it doesn't appear in his 'My Games', and apparently neither in his opponent's inbox. The question is, how it can be deleted then?
  7. 24 Aug '07 02:37
    por que si gane un game por time-out, me bajaron el puntaje????
  8. 24 Aug '07 07:56
    Originally posted by albamar
    por que si gane un game por time-out, me bajaron el puntaje????
    In the FAQ one can read: "Ratings are provisional until 20 rated games are completed. Ratings may appear erratic until this time."

    You are still provisional, therefor your rating can go down even if you win. Your rating can also go up even if you lose a game. It's perfectly normal.
  9. Subscriber Russ
    RHP Code Monkey
    24 Aug '07 12:40
    Originally posted by damjanr
    Two days ago I challenged a friend, and the game appeared in 'My Games' but instead of the usual (example follows):

    Game Id Opponent Alert Action Move Last Move Action Time Game Name
    3944926 beker Your Move 1 Aug 22 2007 00:56 info log 2d 10h 29m

    it showed:
    3944926 n/a

    that's it, nothing more. After two halfmoves, it looked normally, E ...[text shortened]... ently neither in his opponent's inbox. The question is, how it can be deleted then?
    Everything looks normal to me with game 3944926, can you explain if the problem persists?

    -Russ
  10. Subscriber Marinkatomb
    wotagr8game
    24 Aug '07 13:45
    I had a 2 minute period with this error appearing all over the place, everything seems ok now. That was about 20 minutes ago, just so you know...
  11. Subscriber coquette
    Already mated
    24 Aug '07 13:49
    all is working well for me at the moment. it's all been fine the last few days as well.
  12. 25 Aug '07 10:28
    total wipeout about 4 hours ago, couldn't get anything except the Error Authentication message for over an hour, tried all the obvious things like rebooting, it's OK again now.
  13. 26 Aug '07 00:50
    happened to me as well

    August 24 11:00 - 11:45pm eastern time

    Error V2
  14. Standard member Bedingbedang
    commente moi donc ├ža
    26 Aug '07 05:45
    the error message when trying to access the site came up again....just cleared a few minutes ago...
  15. Subscriber Chris
    Site Admin
    26 Aug '07 15:16
    We have experienced some problems over the last two days both lasting about one hour from approximately 05:00 to 06:00 GMT.

    These problems have now all been resolved so normal service should now be resumed.

    Please let us know if you experience any further issues.