Please turn on javascript in your browser to play chess.
Help Forum

Help Forum

  1. Subscriber Crowley
    Not Aleister
    28 Jul '03 21:21
    Just some quirky Opera problems:

    In the forums, when in a thread, clicking on 'top' does nothing.
    When clicking on 'Skip' in game only displays 'true' on a new page.

  2. Standard member Toe
    28 Jul '03 21:32
    I just tried the 'top' button too (on opera v7.03): same problem.
    Odd that I've never noticed before
  3. 28 Jul '03 23:27
    Yeah - same here with top button (opera 7.02)
    anyone want to tell 'em?
  4. Standard member Toe
    28 Jul '03 23:52
    Originally posted by iamatiger
    Yeah - same here with top button (opera 7.02)
    anyone want to tell 'em?
    we just did
  5. Subscriber Russ
    RHP Code Monkey
    29 Jul '03 11:49
    Ok guys, I am aware of these problems, and I will try to get them done ASAP.

    -Russ
  6. Donation rwingett
    Ming the Merciless
    29 Jul '03 23:32
    It was with great anticipation that I started reading this thread, expecting something about Wagner, or Verdi. But alas, not a single aria has been mentioned...
  7. Subscriber Crowley
    Not Aleister
    30 Jul '03 22:20
    In Help & Site Ideas?
    I would hope not.
  8. Subscriber Crowley
    Not Aleister
    04 Nov '03 21:09
    Hey Russ, the site is looking better than ever, great job.

    Just wanted to know if you've looked at the Opera bugs?

    And to add one more (sorry):
    When using Opera and writing a message in the in game message box and then clicking on the board removes everything typed in the message box.
  9. Subscriber Crowley
    Not Aleister
    08 Nov '03 16:28
    And yet another:
    When clicking on the accept draw button, a blank page comes up with 'true' at the top.
  10. Subscriber Russ
    RHP Code Monkey
    08 Nov '03 16:39 / 1 edit
    Despite saying I will look at it ASAP, I must confess, I haven't.

    I really need to have an 'Opera' day and try to iron out these issues.

    -Russ
  11. 12 Nov '03 00:14
    Originally posted by Russ
    Despite saying I will look at it ASAP, I must confess, I haven't.

    I really need to have an 'Opera' day and try to iron out these issues.

    -Russ
    Don't worry Russ, you're not alone. So many sites didn't work properly under Opera that I switched to the Avant Browser (as recommended by someone on RHP) - not an option for M$ users, but it does the job admirably.
  12. Subscriber Crowley
    Not Aleister
    18 Dec '03 20:52
    Some of the Opera problems seem to be sorted.

    The messages don't disappear when you make a move and the skip link works.

    Don't know if Russ fixed it, but if he didn't, I upgraded to this version of Opera:
    Version 7.23
    Build 3227
    Platform Win32