Please turn on javascript in your browser to play chess.
Help Forum

Help Forum

  1. 05 Mar '06 01:09
    Hi All,
    I don't know what is going on, but since recently the analyze window stopped working. I just see a quick "window pop-up" but then it dies. I am running Internet Explorer, ver 6, service pack 2. I have checked my available resources ( ie disk space, AM memory, paging space)and don't see any problem. Any suggestions?? Thanks in advance......
  2. Standard member Aiko
    Nearing 200000...!
    05 Mar '06 01:38
    The window pops up and then totally disappears? If so, are you sure it is not located behind another window? If not, you only see a white window? That might indicate the analyze board is still downloading some images and such. That might take some time, happens to me with slow connenction every now and then...
  3. Subscriber cashthetrash
    PoPeYe
    05 Mar '06 05:40
    Originally posted by jtab
    Hi All,
    I don't know what is going on, but since recently the analyze window stopped working. I just see a quick "window pop-up" but then it dies. I am running Internet Explorer, ver 6, service pack 2. I have checked my available resources ( ie disk space, AM memory, paging space)and don't see any problem. Any suggestions?? Thanks in advance......
    I believe that this site is having problems supporting your chosen web browser. Try changing to Mozilla/Firefox and your problems should go away. Leave your IE browser installed and clear it's cache. then sign on to the site once in the IE browser to install a cookie on the IE browser from that time on use Firefox for this site. You will like your new browser much better too once you add ale the extensions. Top notch.
  4. 05 Mar '06 16:51
    Thanks, chess friend for reply. The window was not hidden no was the network slow. There was a sort of "blip" sound as if it was trying to be displayed. i suspect "cashthe trash" reply is correct. i am going switch to a new browser.
  5. 05 Mar '06 21:40
    Originally posted by jtab
    Hi All,
    I don't know what is going on, but since recently the analyze window stopped working. I just see a quick "window pop-up" but then it dies. I am running Internet Explorer, ver 6, service pack 2. I have checked my available resources ( ie disk space, AM memory, paging space)and don't see any problem. Any suggestions?? Thanks in advance......
    Have you got a pop blocker installed? They tend to zap The analyse board window.
    I think you should change to mozilla anyway. It's mile more secure than IE and has a lot more tools and options. It is a pleasure to use when compred with IE.
    Have fun
    Jim.
  6. Subscriber cashthetrash
    PoPeYe
    06 Mar '06 08:23
    Originally posted by jtab
    Thanks, chess friend for reply. The window was not hidden no was the network slow. There was a sort of "blip" sound as if it was trying to be displayed. i suspect "cashthe trash" reply is correct. i am going switch to a new browser.
    Yes, I believe Jimslyp69 is correct in that pop up blockers can effect the analyze board. Which is a shame. And I think the "blip sound" probably confirms it. With Firefox you can allow pop ups for RHP and disallow for all others.

    On your browser choose.

    Tools
    options
    Content tab
    Make sure the tic is checked in Block pop up windows
    Allowed sites
    Type in www.redhotpawn.com
    Allow
    close

    Everything should work now
    Good luck
  7. 11 Mar '06 17:27
    I had that problem for a while,
    then discovered if I hold control when I click Analysis, then it pops up ok, other wise it is blocked.
  8. 14 Mar '06 04:09
    I cannot open the board to a normal view nothing is shown? How to fix it pls help