Please turn on javascript in your browser to play chess.
Help Forum

Help Forum

  1. Standard member karoly aczel
    Howsaboutit?
    16 Mar '10 03:42
    The " My Clans" button hasn't been working for me. (The one that appears on the red upper strip )
  2. Standard member zozozozo
    Thread Killing Chimp
    16 Mar '10 09:35
    Originally posted by karoly aczel
    The " My Clans" button hasn't been working for me. (The one that appears on the red upper strip )
    Works for me too.

    Sounds like the problem is at your end. Could be something with your browser or required additions like java or something like that...
    Im not sure I have little knowledge about that.
  3. Standard member Daemon Sin
    I'm A Mighty Pirate™
    16 Mar '10 11:08
    Originally posted by karoly aczel
    The " My Clans" button hasn't been working for me. (The one that appears on the red upper strip )
    Are the other buttons in that menu working for you?

    Also, what browser are you using?
  4. Standard member karoly aczel
    Howsaboutit?
    16 Mar '10 23:49
    Originally posted by Daemon Sin
    Are the other buttons in that menu working for you?

    Also, what browser are you using?
    All the other buttons on the red strip are working except my clans and my clubs. They've only started not working 2 weeks ago,never had a problem before that.
    Browser? you mean Internet Explorer?
  5. Standard member Daemon Sin
    I'm A Mighty Pirate™
    17 Mar '10 10:53
    Originally posted by karoly aczel
    All the other buttons on the red strip are working except my clans and my clubs. They've only started not working 2 weeks ago,never had a problem before that.
    Browser? you mean Internet Explorer?
    So when you click on the button, do you see any error message in the bottom left corner of Internet Explorer?
  6. Standard member zozozozo
    Thread Killing Chimp
    17 Mar '10 11:27
    Originally posted by Daemon Sin
    So when you click on the button, do you see any error message in the bottom left corner of Internet Explorer?
    Cant it be that he has to clear his cache?
  7. Standard member karoly aczel
    Howsaboutit?
    19 Mar '10 23:42
    Originally posted by Daemon Sin
    So when you click on the button, do you see any error message in the bottom left corner of Internet Explorer?
    Nothing happens when I click it. Before it used to list my clans
  8. Subscriber Mctayto
    Highlander
    20 Mar '10 02:01
    Maybe you resigned from all your clans
  9. 20 Mar '10 02:33
    Check out the clan logo for his "Solid Evidence" Clan.

    Clan 24657
  10. Standard member Mariska Angela
    Nyuszi, golyó!
    20 Mar '10 09:37
    Originally posted by MontyMoose
    Check out the clan logo for his "Solid Evidence" Clan.

    Clan 24657
    That's actually me on EveRyDays desk
  11. 20 Mar '10 15:05
    Enough posing and get back to your Pooh clan games. We need the points!
  12. Standard member karoly aczel
    Howsaboutit?
    20 Mar '10 23:00
    Originally posted by MontyMoose
    Check out the clan logo for his "Solid Evidence" Clan.

    Clan 24657
    Gotta love a tartan skirt.

    Now people, what about this "clans" button? Whats happenend? I dont like taking an extra 3 seconds to get to my clans
  13. Standard member Mariska Angela
    Nyuszi, golyó!
    23 Mar '10 08:19
    Originally posted by MontyMoose
    Enough posing and get back to your Pooh clan games. We need the points!
    Trying to get my game load little bit down, before i get Spam once again