1. UK
    Joined
    07 Jan '08
    Moves
    27654
    13 Jun '16 12:05
    Hi there,

    Has this site moved to using https? I only noticed as I use some GreaseMonkey scripts on this site which no longer work.

    Rob
  2. SubscriberPonderable
    chemist
    Linkenheim
    Joined
    22 Apr '05
    Moves
    516005
    13 Jun '16 12:23
    Originally posted by BaronVonChickenpants
    Hi there,

    Has this site moved to using https? I only noticed as I use some GreaseMonkey scripts on this site which no longer work.

    Rob
    It has not.

    At this Moment I am using only http://...
  3. SubscriberKewpie
    since 1-Feb-07
    Joined
    20 Jan '09
    Moves
    316726
    13 Jun '16 13:08
    Some of the RHP scripts were broken at the last update and have not been fixed. Check the current published versions on http://bigdogghouse.com/RHP/ and any other sites that you know of.
  4. Donationmwmiller
    RHP Member No.16
    Joined
    25 Feb '01
    Moves
    56682
    13 Jun '16 13:10
    Originally posted by BaronVonChickenpants
    Hi there,

    Has this site moved to using https? I only noticed as I use some GreaseMonkey scripts on this site which no longer work.

    Rob
    Which greasemonkey scripts aren't working for you? I still try and use a few of them but some of them are no longer being upgraded.

    I think what usually happens is that when Russ makes changes to the main code this will sometimes stop the scripts from working until the member who keeps them going fixes them again.
  5. UK
    Joined
    07 Jan '08
    Moves
    27654
    13 Jun '16 13:49
    Ok, When I posted here earlier both my office PC and my home PC were using https for access RHP . I've come back now and it's just regualr http . The scripts are all working again ( I use the Previous Games, Rating Calculatior, Piece Count. and a couple of others I cant remember)

    I think the scripts don't support https . looks like a simple change to the Include strings. However, I'm not sure why my earlier session was https all of a sudden
  6. SubscriberRuss
    RHP Code Monkey
    RHP HQ
    Joined
    21 Feb '01
    Moves
    1795
    13 Jun '16 19:06
    You can access the site using either. We will probably move 100% to https in future though.
  7. UK
    Joined
    07 Jan '08
    Moves
    27654
    14 Jun '16 09:09
    Ah, sussed it. If I use Google to search RedHotPawn ( I'm lazy) when I click through its using https for the site .
Back to Top