Please turn on javascript in your browser to play chess.
Help Forum

Help Forum

  1. Standard member Arther
    The Turtle Hermit
    22 Nov '03 12:44
    I think this one is for Russ. I've recently noticed that the red title bar that runs on the top of the page now only echoes the link to whatever the current page is, except for the little 'myhome.php' house on the left. Is there any way of getting the other links working again?
  2. Standard member SirLoseALot
    Shut Gorohoviy!
    22 Nov '03 16:58
    They work fine on my comp.
  3. Standard member skeeter
    515 + 30 days
    22 Nov '03 21:05
    Originally posted by Arther
    I think this one is for Russ. I've recently noticed that the red title bar that runs on the top of the page now only echoes the link to whatever the current page is, except for the little 'myhome.php' house on the left. Is there any way of getting the other links working again?
    All the titles on the 'red bar' should give you a drop down menu containing aforementioned links' Works fine on this PC
  4. Standard member Arther
    The Turtle Hermit
    23 Nov '03 21:59
    How odd. Does the fact that I'm using Netscape 7 have anything to do with it, do you suppose.
    I didn't have this problem in the past. I just don't get the dropdown menus any more.
  5. 23 Nov '03 22:45
    Originally posted by Arther
    How odd. Does the fact that I'm using Netscape 7 have anything to do with it, do you suppose.
    I didn't have this problem in the past. I just don't get the dropdown menus any more.
    I don't know but that sort of thing sure sounds like a browser-specific bug.

    I recommend trying another browser. I've tried Netscape, Explorer, Opera and Mozilla, and Mozilla won me over. I recommend giving it a try. ( http://www.mozilla.org/ )

    -Jarno
  6. 25 Nov '03 09:50
    I've got Netscape 7.02, and no problem here. I'm on TFC instead of RHP, but I doubt if that would make a difference.
  7. Standard member Toe
    25 Nov '03 10:05
    you might want to try 'refreshing' the page and/or deleting your internet cache (all the internet temp. files). Maybe a badly loaded page is hanging about in there.

    It's a 1-in-a-million-chance, but worth a quick bash...
  8. Subscriber Russ
    RHP Code Monkey
    25 Nov '03 12:43
    Originally posted by Toe
    you might want to try 'refreshing' the page and/or deleting your internet cache (all the internet temp. files). Maybe a badly loaded page is hanging about in there.

    It's a 1-in-a-million-chance, but worth a quick bash...
    That was about the best advice I could offer you too.

    What version of version 7 are you using? If an early release (7.0) - then try upgrading.

    http://channels.netscape.com/ns/browsers/ (version 7.1)

    -Russ
  9. Standard member Arther
    The Turtle Hermit
    26 Nov '03 01:03
    Thanks guys, I'll try these things out.
  10. Donation belgianfreak
    stitching you up
    26 Nov '03 15:17
    I have a similar problem on my home PC. If I click on the red bar I get the drop down menu, but then I'm stuck with it until I change page, I can't select a different bar & I can't get rid of it.

    This doesn't happen on my work PC & it didn't use to happen. I know the reason is my PC has been abused far too much & it's time for a complete system wipe, but more specifically than that I don't know (I tried deleting temp files etc.)
  11. 28 Nov '03 04:34
    Originally posted by Russ
    That was about the best advice I could offer you too.

    What version of version 7 are you using? If an early release (7.0) - then try upgrading.

    http://channels.netscape.com/ns/browsers/ (version 7.1)

    -Russ
    I have version 7.0 and have never had a problem.