men blank board

Standard memberRemoved
Help 29 May '17 18:50
  1. Standard memberRemoved
    Joined
    22 Jul '06
    Moves
    131621
    29 May '17 18:50
    how can I get my board back? could not sign in. got back to games
    only when I was told I could play a game in progress.
  2. SubscriberKewpie
    since 1-Feb-07
    Joined
    20 Jan '09
    Moves
    315307
    29 May '17 23:571 edit
    It's not clear what your problem is. You must be signed in, or you wouldn't have been able to post. What do you see when you click on MyGames?
  3. Standard memberRemoved
    Joined
    22 Jul '06
    Moves
    131621
    30 May '17 03:49
    I see regular color. the game is a white board with white and black men.
    there are no SQUARES on the board.
  4. SubscriberKewpie
    since 1-Feb-07
    Joined
    20 Jan '09
    Moves
    315307
    30 May '17 04:031 edit
    I suggest you clear your cache and reboot your machine. This usually fixes board problems. Other things you can try are choosing a different board size or a different piece set.
  5. Standard memberRemoved
    Joined
    22 Jul '06
    Moves
    131621
    30 May '17 14:57
    I tried what you said, and still blank board. also no icons. I should say that I did not
    sign in. the computer said from a e-- mail that I could continue play. hope this info helps.
  6. Standard memberwolfgang59
    Infidel
    Dunedin
    Joined
    09 Jun '07
    Moves
    45641
    31 May '17 01:34
    Originally posted by johnnight1
    I see regular color. the game is a white board with white and black men.
    there are no SQUARES on the board.
    Ensure "stealth mode" is disabled.
    See faqs for details.

    Is this what you mean?
    http://www.dailystormer.com/wp-content/uploads/2016/09/daily-stormer_768.png
  7. SubscriberKewpie
    since 1-Feb-07
    Joined
    20 Jan '09
    Moves
    315307
    31 May '17 03:191 edit
    As far as I know you can't type in this forum with your username showing correctly unless you're logged in. Does your pic appear in the button at the top right corner of all the screens? You may be permanently logged in.

    I'm assuming you're using the standard version of the site, and not one of the apps. If it's an app I can't help you.
  8. Standard memberRemoved
    Joined
    22 Jul '06
    Moves
    131621
    01 Jun '17 01:20
    hi, I did what you ask me to do, and they did not work, thank you anyway.
    if I can't get the color back then I will have to leave the site. thank you again.
  9. SubscriberKewpie
    since 1-Feb-07
    Joined
    20 Jan '09
    Moves
    315307
    01 Jun '17 03:41
    If you send feedback (link at bottom of page) they should be able to fix the problem.
Back to Top