Please turn on javascript in your browser to play chess.
Help Forum

Help Forum

  1. 21 Apr '03 02:41
    Please Help! When I click on a player name to see their profile there is a message saying error.
  2. 21 Apr '03 02:51
    Originally posted by Korchnoi
    Please Help! When I click on a player name to see their profile there is a message saying error.
    I dont see your problem, can you post the whole Error message?
  3. 21 Apr '03 03:03
    I clicked on your name and it said Error on page.
  4. 21 Apr '03 03:15
    Originally posted by Korchnoi
    I clicked on your name and it said Error on page.
    What internet browser are you useing and what version (as in 6.0 or something)?
  5. 21 Apr '03 13:56
    I know its Internet Explorer but I don't know the version (I'm using a Millenium Edition Computer if that helps).
  6. 21 Apr '03 22:28 / 1 edit
    Originally posted by Korchnoi
    I know its Internet Explorer but I don't know the version (I'm using a Millenium Edition Computer if that helps).
    It sounds like you are using an okd version of internet explorer that is no longer supported on this site. Could you repeat the exact wording of the error.

    -mike
  7. Donation mwmiller
    RHP Member No.16
    21 Apr '03 22:31
    Originally posted by Korchnoi
    I know its Internet Explorer but I don't know the version (I'm using a Millenium Edition Computer if that helps).
    Go to the top of the page and click 'help'. Then click 'about IE'. It should show you there what version you are using.

    Marc
  8. 21 Apr '03 23:25
    My Version is 6.0 and the message is Error on Page. The Message is on the bottom where it usually says Done.
  9. Donation mwmiller
    RHP Member No.16
    21 Apr '03 23:51
    Originally posted by Korchnoi
    My Version is 6.0 and the message is Error on Page. The Message is on the bottom where it usually says Done.
    I'm using IE 6.0 with windows 98se, and it works fine for me, so don't know what the problem might be.

    Guess you could try going to microsoft's upgrade site and try reinstalling IE. Maybe it somehow has been corrupted. I think you can connect to them by going back up to 'help' at top of page and click on online support.

    Might be a good idea anyway, as there may be some new minor patches, fixes, etc. that would help.

    Good Luck,
    Marc
  10. 22 Apr '03 10:17
    Originally posted by mwmiller
    I'm using IE 6.0 with windows 98se, and it works fine for me, so don't know what the problem might be.

    Guess you could try going to microsoft's upgrade site and try reinstalling IE. Maybe it somehow has been corrupted. I think you can connect to them by going back up to 'help' at top of page and click on online support.

    Might be a good idea anyway, as there may be some new minor patches, fixes, etc. that would help.

    Good Luck,
    Marc
    or simply go to the netscape page and install the latest version (7.02). You will never use a microsoft product again 😀

    -mike