Please turn on javascript in your browser to play chess.
Help Forum

Help Forum

  1. Standard member mathemos
    The Vorlon
    15 Nov '03 20:23
    Starting about two hours ago I started to get pages back from RHP that were just text with the basic message that RHP secure authentication had failed, with details on the calling routine, line number, etc. I can forward one of them in rich-text format if that would be useful.

    Also things have been running a bit slow today. Don't know if it's greater load or what.
  2. Subscriber Russ
    RHP Code Monkey
    15 Nov '03 20:33
    Originally posted by mathemos
    Starting about two hours ago I started to get pages back from RHP that were just text with the basic message that RHP secure authentication had failed, with details on the calling routine, line number, etc. I can forward one of them in rich-text format if that would be useful.

    Also things have been running a bit slow today. Don't know if it's greater load or what.
    We are aware of the problem and trying to fix it ASAP. There may be some downtime tonight as a result.

    Regards,

    -Russ
  3. 15 Nov '03 22:49
    Originally posted by Russ
    We are aware of the problem and trying to fix it ASAP. There may be some downtime tonight as a result.

    Regards,

    -Russ
    Same problem here

    Michael (aka LittleBear)
  4. 16 Nov '03 14:35
    Yeah, I have it too all the time, it was about to many connections to the host or something...

    Olav
  5. Subscriber Russ
    RHP Code Monkey
    16 Nov '03 14:37
    Originally posted by LivingLegend
    Yeah, I have it too all the time, it was about to many connections to the host or something...

    Olav
    Olav,

    This was last night, right? Not today?

    -Russ
  6. 16 Nov '03 20:09
    Originally posted by Russ
    Olav,

    This was last night, right? Not today?

    -Russ
    I haven't been on last night, went out with some friends, so I don't kwow about that...but I did have a lot of them this morning.

    Last week they appeared every now and then, but this morning it was really bad...

    I haven't seen them for a while now though...

    Olav

  7. Subscriber Russ
    RHP Code Monkey
    16 Nov '03 20:26
    Ok, thanks.

    Last night we were in trouble - but since I made one key change about midnight last night I have not had a single problem, and the site has been zipping along - so I'm surprised you have had problems this morning. Anyone else?

    -Russ
  8. Standard member skeeter
    515 + 30 days
    17 Nov '03 05:16
    Originally posted by Russ
    Ok, thanks.

    Last night we were in trouble - but since I made one key change about midnight last night I have not had a single problem, and the site has been zipping along - so I'm surprised you have had problems this morning. Anyone else?

    -Russ
    Had a couple of error pages at approx 8.00am NZDST so nuked all the old cookies and temp. pages and started again. No probs so far and the site really humms. It is measureably faster in all aspects.

    skeeter
  9. Subscriber Russ
    RHP Code Monkey
    17 Nov '03 11:06
    Originally posted by skeeter
    Had a couple of error pages at approx 8.00am NZDST so nuked all the old cookies and temp. pages and started again. No probs so far and the site really humms. It is measureably faster in all aspects.

    skeeter
    Can you describe the errors? Was it a RHP (ugly!) error or an IE 'page not found' error?

    >>It is measureably faster in all aspects.

    It has in fact been turbo charged. And we didn't even need to upgrade our server.

    -Russ
  10. Standard member skeeter
    515 + 30 days
    17 Nov '03 19:31
    It was something like 'V4' - indentity not known ???? Not 404 or 'IE page not found'. Don't forget Russ that would have been YOUR'E night before and poss B4 the second code change. skeeter