1. Joined
    02 Aug '10
    Moves
    16357
    18 Nov '10 14:25
    There is a somewhat large empty space to the right of the list of commands ('Refresh this board', 'Conditional move', etc.) that could be used as an optional window to display the game moves (preferably in figurine notation). This would be more immediate than scrolling through the Game Log funtion. What do you think?
  2. c6
    Joined
    19 Dec '04
    Moves
    7355
    20 Nov '10 14:18
    I wouldn't mind seeing something go there.

    This isn't Google -- I'll take widgets over white space.
  3. Joined
    01 Feb '09
    Moves
    5848
    21 Nov '10 02:06
    Good suggestion. I hope the powers that be read the site ideas forum.
  4. Standard memberavalanchethecat
    Not actually a cat
    Joined
    09 Apr '10
    Moves
    14251
    21 Nov '10 19:28
    Rec'd. That is a damn good idea.
  5. New England
    Joined
    19 May '10
    Moves
    1959
    22 Nov '10 09:502 edits
    As a dinosaur who uses 800x600 resolution, I'd just ask that nothing mission-critical go there since I'd have to scroll to the right to see it. That's one of the reasons I love this site so much: the board perfectly fits 800x600.
  6. SubscriberRuss
    RHP Code Monkey
    RHP HQ
    Joined
    21 Feb '01
    Moves
    1795
    22 Nov '10 10:511 edit
    Yes we read many of the comments that arrive here. The new UI was scheduled for Feb 2011, which will address most issues like this, but it may slip a little due to other commitments, but we are getting there.
  7. Standard memberPhlabibit
    Mystic Meg
    tinyurl.com/3sbbwd4
    Joined
    27 Mar '03
    Moves
    17242
    24 Nov '10 14:54
    Originally posted by Ellis Dee
    As a dinosaur who uses 800x600 resolution, I'd just ask that nothing mission-critical go there since I'd have to scroll to the right to see it. That's one of the reasons I love this site so much: the board perfectly fits 800x600.
    OMG!~ Mine Sweeper and Calculator also fit perfect I bet.

    P-
Back to Top