1. SubscriberMarinkatomb
    wotagr8game
    tbc
    Joined
    18 Feb '04
    Moves
    61719
    07 Aug '06 22:55
    Would it be possible to add the option of opening an analysis board when viewing FEN notation in the forum? When ever someone posts a good puzzle, or wants analysis in the forum it is really difficult to check ideas. Would it be possible to add an 'analysis' link under each post featuring FEN notation? If the board could also mirror the position in question as well that would be really cool! 🙂
  2. Berks.
    Joined
    27 Nov '04
    Moves
    41991
    07 Aug '06 23:35
    Or even just by clicking on the board itself.

    A good idea. Would save a few hassles when trying to solve some of the more involved ones.
  3. Standard memberbosintang
    perpetualEditMonkey
    Nova Scotia
    Joined
    14 Jan '06
    Moves
    10177
    08 Aug '06 15:06
    Rec'd. I think this is a good idea too.
  4. Joined
    31 May '06
    Moves
    1795
    08 Aug '06 15:08
    Good sugestion, Rec'd
  5. Subscriberouroboros
    Digital Alchemist
    Joined
    10 Sep '03
    Moves
    609371
    10 Aug '06 02:00
    Originally posted by Marinkatomb
    Would it be possible to add the option of opening an analysis board when viewing FEN notation in the forum? When ever someone posts a good puzzle, or wants analysis in the forum it is really difficult to check ideas. Would it be possible to add an 'analysis' link under each post featuring FEN notation? If the board could also mirror the position in question as well that would be really cool! 🙂
    It's a little hacky but if you install the new versions of:

    http://members.shaw.ca/ouroboros/RHP/forum.user.js
    http://members.shaw.ca/ouroboros/RHP/analysis.user.js

    Unfortunately, you need both of them and it behaves badly when you press the 'Reset all' link or hit 'Previous position' too many times.

    You might also need to install the new version of

    http://members.shaw.ca/ouroboros/RHP/notebook.user.js

    if you have that installed as there was a bug in it that would prevent the first two from running.

    Oh, and you need to be running Firefox with the Greasemonkey extension installed.
  6. Standard memberRagnorak
    For RHP addons...
    tinyurl.com/yssp6g
    Joined
    16 Mar '04
    Moves
    15013
    16 Aug '06 11:191 edit
    Originally posted by ouroboros
    It's a little hacky but if you install the new versions of:

    http://members.shaw.ca/ouroboros/RHP/forum.user.js
    http://members.shaw.ca/ouroboros/RHP/analysis.user.js

    Unfortunately, you need both of them and it behaves badly when you press the 'Reset all' link or hit 'Previous position' too many times.

    You might also need to install the new version ...[text shortened]... nning.

    Oh, and you need to be running Firefox with the Greasemonkey extension installed.
    Sweet.

    D
Back to Top