1. e4
    Joined
    06 May '08
    Moves
    25290
    16 Oct '09 00:07
    Fix the PGN moving thingy so we can have Black
    playing first from a set up position.

    It's been broken for 6 months. I've said please.
  2. Joined
    03 Nov '08
    Moves
    15420
    16 Oct '09 07:44
    Pretty please?
  3. e4
    Joined
    06 May '08
    Moves
    25290
    16 Oct '09 09:47
    OK Pretty Please.
  4. Account suspended
    Joined
    26 Aug '07
    Moves
    38239
    16 Oct '09 13:52
    please oh please oh please
  5. Standard memberSwissGambit
    Caninus Interruptus
    2014.05.01
    Joined
    11 Apr '07
    Moves
    92274
    16 Oct '09 15:27
    Highly rec'd.
  6. Standard memberLundos
    Back to basics
    About
    Joined
    11 Dec '04
    Moves
    68695
    16 Oct '09 22:23
    Originally posted by greenpawn34
    OK Pretty Please.
    With sugar on top?
  7. Joined
    25 Apr '06
    Moves
    5939
    16 Oct '09 22:42
    Originally posted by greenpawn34
    Fix the PGN moving thingy so we can have Black
    playing first from a set up position.

    It's been broken for 6 months. I've said please.
    I guess the notation is what makes it tricky: should it be 1. ... Qd3 2. Nxd3, 1... Qd3 2. Nxd3, 1. Qd3 Nxd3?
  8. e4
    Joined
    06 May '08
    Moves
    25290
    17 Oct '09 02:20
    HeinzKat, leave the thinking to the guys who do the thinking.

    How can 1...Qd3 be an opening move.



    Ignore him Russ (he's from Belgium).

    Obviously it's the code coloured black in the system that is at fault.

    All they need do is to copy the white code, make it black somehow
    and paste it in after the white code. At the moment only the code
    coloured white is there. They have probably written the black code
    but have black backgrounds on their wee TV's so cannot see it.

    Don't come back on with one your famous witty retorts HeinzKat.

    I know what I'm talking about.
  9. Standard memberJohn of Reading
    Scotch addict
    Joined
    13 Jun '05
    Moves
    15520
    17 Oct '09 10:57
    Originally posted by greenpawn34
    How can 1...Qd3 be an opening move.
    ...in a set piece game it could be.
  10. e4
    Joined
    06 May '08
    Moves
    25290
    17 Oct '09 12:291 edit
    Originally posted by John of Reading
    ...in a set piece game it could be.
    Good. I was waiting for someone to fall into my trap.

    1...Qd3 cannot be the first move in a set piece game because
    on RHP it don't work.

    And that is what this thread is all about.

    Type the word HELPMATE into Google and you will get 356,000
    different links. 356,000.

    (in helpmates black goes first - of course you knew that)

    Can we show a Helpmate problem on here? No.

    on 356,000 other sites, yes. here No.

    Why not? I'll tell you why not.

    Because the boffins are too busy catering for losers who want
    to access the site via their toy mobile phones .

    Or making an 'Auto-mate' function because some of the clowns on
    here do not know when they have been checkmated.

    Chess Ladders (I think I walked under one the day I joined this site).

    Automatic messages......good grief. Now they have lost the power
    to even type.

    Icons for non subs to show they have reached their 6 game max.
    And some of them cannot even count.

    One merry chap even wants the forums placed in alphabetical order?
    (send him a set of coloured building blocks that will keep him happy)

    I bet all this happens before a simple thing like repairing a piece
    code that someone who got paid to write screwed up.

    Please fix it.

    Thank you.

    greenpawn34
  11. Joined
    25 Apr '06
    Moves
    5939
    17 Oct '09 17:141 edit
    I've actually played this game once:

    1. e4 d5 2. exd5 Qxd4?!?!? (opponent thought it was draughts or something)
  12. SubscriberSuzianne
    Misfit Queen
    Isle of Misfit Toys
    Joined
    08 Aug '03
    Moves
    35574
    17 Oct '09 18:19
    Originally posted by greenpawn34
    Good. I was waiting for someone to fall into my trap.

    1...Qd3 cannot be the first move in a set piece game because
    on RHP it don't work.

    And that is what this thread is all about.

    Type the word HELPMATE into Google and you will get 356,000
    different links. 356,000.

    (in helpmates black goes first - of course you knew that)

    Can we show a ...[text shortened]... hat someone who got paid to write screwed up.

    Please fix it.

    Thank you.

    greenpawn34
    Rec'd... for oh so many reasons.

    Possibly the best post I've seen here in ages.
  13. Joined
    25 Apr '06
    Moves
    5939
    17 Oct '09 18:33
    Originally posted by Suzianne
    Rec'd... for oh so many reasons.

    Possibly the best post I've seen here in ages.
    The bad part is that I understood almost all references 😞
  14. e4
    Joined
    06 May '08
    Moves
    25290
    18 Oct '09 19:30
    **BUMP***

    It's still not fixed. 🙁
  15. Standard memberzozozozo
    Thread Killing Chimp
    In your retina!:D
    Joined
    09 May '05
    Moves
    42859
    19 Oct '09 10:02
    Originally posted by greenpawn34
    **BUMP***

    It's still not fixed. 🙁
    Ofcourse not.

    White begins, its the second chessrule. Just try to accept it:p
Back to Top