1. Joined
    30 Aug '06
    Moves
    28651
    10 Apr '08 02:052 edits
    Could the analysis board feature be expanded so one could paste or text in a game and view it by clicking through?
  2. Standard membernmdavidb
    I Drank What? ©
    Account suspended
    Joined
    07 Nov '07
    Moves
    2320
    10 Apr '08 04:43
    Originally posted by Ice Cold
    Could the analysis board feature be expanded so one could paste or text in a game and view it by clicking through?
    Hey that could work!!!

    Good idea Ice!

    Dave
  3. Subscribercoquette
    Already mated
    Omaha, Nebraska, USA
    Joined
    04 Jul '06
    Moves
    890325
    10 Apr '08 06:05
    rec'd (if possible)
  4. Standard memberRagnorak
    For RHP addons...
    tinyurl.com/yssp6g
    Joined
    16 Mar '04
    Moves
    15013
    10 Apr '08 07:26
    Originally posted by Ice Cold
    Could the analysis board feature be expanded so one could paste or text in a game and view it by clicking through?
    Use chesspad.
    http://www.wmlsoftware.com/chesspad.html

    D
  5. Joined
    30 Aug '06
    Moves
    28651
    10 Apr '08 23:14
    Originally posted by Ragnorak
    Use chesspad.
    http://www.wmlsoftware.com/chesspad.html

    D
    Thanks Ragnorak.
    I was under the mistaken impresion this Forum was to discuss site features.
  6. Standard memberO Artem O
    ParTizan
    Philadelphia, USA
    Joined
    05 Jan '07
    Moves
    65969
    19 Apr '08 12:11
    it would be nice it they had one here
  7. Joined
    27 Dec '05
    Moves
    26586
    28 Apr '08 23:34
    Funny, I just posted the same idea in a more prolix fashion. CHESSPAD seems to miss out because it relies on PGN. Most books & magazines don't give one the PGN.
  8. Standard memberRagnorak
    For RHP addons...
    tinyurl.com/yssp6g
    Joined
    16 Mar '04
    Moves
    15013
    29 Apr '08 13:13
    Originally posted by gref
    Funny, I just posted the same idea in a more prolix fashion. CHESSPAD seems to miss out because it relies on PGN. Most books & magazines don't give one the PGN.
    What do you mean "relies on pgn"? You can input the position by putting pieces where they are.

    D
  9. SubscriberRuss
    RHP Code Monkey
    RHP HQ
    Joined
    21 Feb '01
    Moves
    1795
    29 Apr '08 13:42
    This is actually planned.

    -Russ
  10. Joined
    30 Aug '06
    Moves
    28651
    30 Apr '08 02:38
    Originally posted by Russ
    This is actually planned.

    -Russ
    Thanks Russ, I think it would be a great feature enhancement.
  11. Vancouver, Canada
    Joined
    03 Aug '04
    Moves
    6818
    30 Apr '08 17:19
    Originally posted by Russ
    This is actually planned.

    -Russ
    Bravo!

    I sure wish that some software suppliers that I use were as responsive to customer wishes, and less driven by the marketing department.

    You've got a good thing going here.
  12. Joined
    27 Dec '05
    Moves
    26586
    30 Apr '08 21:36
    Originally posted by Ragnorak
    What do you mean "relies on pgn"? You can input the position by putting pieces where they are.

    D
    I mean that from a diagram I can make a FEN. It would be nice if the program accepted the FEN. Most programs that generate a position by having one input piece by piece are pretty tiresome.
  13. Joined
    30 Aug '06
    Moves
    28651
    30 Apr '08 22:59
    Originally posted by gref
    I mean that from a diagram I can make a FEN. It would be nice if the program accepted the FEN. Most programs that generate a position by having one input piece by piece are pretty tiresome.
    It would be nice if it accepted PGN and FEN.
  14. Standard memberRagnorak
    For RHP addons...
    tinyurl.com/yssp6g
    Joined
    16 Mar '04
    Moves
    15013
    01 May '08 07:47
    Originally posted by gref
    I mean that from a diagram I can make a FEN. It would be nice if the program accepted the FEN. Most programs that generate a position by having one input piece by piece are pretty tiresome.
    It does accept FEN.

    D
  15. Joined
    27 Dec '05
    Moves
    26586
    08 May '08 05:49
    Originally posted by Ragnorak
    It does accept FEN.

    D
    I have rummaged around on it & really missed that feature. Can you tell me how a FEN is input to Chess Explorer?
Back to Top